Cluj Capitală Europeană a Tineretului e susținut de o bancă cu bani foarte puțini. Suma e SECRETĂ

 

Federația SHARE a semnat un acord cu o importantă bancă din România, care a devenit astfel banca oficială a evenimentului Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015.

 

Fondurilor alocate prin acest parteneriat nu sunt foarte mari, iar oficialii băncii susțin că vor compensa prin imaginea făcută evenimentului. 

 

Am dat câteva zeci de mii de euro în start și proiectele le vom derula pe parcursul anului. Avem o listă scurtă și vor mai fi finanțate și alte proiecte. Suntem deschiși la oportunități și vom aloca resurse umane, de creativitate, resurse logistice. 

 

Vom pune la dispoziție toată rețeaua Băncii Comerciale Române. Nu vom da bani pe concerte și pe ceva foarte BANAL, ci vom aduce în Cluj trafic de tineri și să facem niște lucruri care să aducă vizibilitate”, a declarat Anca Rarău, directorul de marketing al Băncii. 

 

Primarul Emil Boc a declarat că finanțările vor fi anunțate ulterior. ”Este o susținere inițială de ordinul zecilor de mii de euro, la care se adaugă alte proiecte care țin de aducerea tinerilor la Cluj, printr-un program care va fi anunțat ulterior, și promovarea statutului de Capitală Europeană a Tineretului prin rețeaua băncii”, a declarat Emil Boc.

 

Oficialii Băncii au fost întrebați ce vor face exact, dar au oferit numai informații vagi. ”Vom asigura resurse care să nu se oprească după finalizarea acestui eveniment. De obicei tratăm evenimentele pe durata celor 15 minute de faimă, dar vrem să ducem lucrurile mai departe. Clujul a dovedit în mod foarte clar că este capitala tineretului și a inovației din României. Este locul cu argumentele cele mai solide de a fi Capitală europeană a tineretului”, a declarat Sergiu Manea, vicepreședintele Băncii.

 

El a spus că proiectele ce vor fi finanțate vor fi anunțate ulterior.

Comentarii Facebook