Cine sunt reprezentanții societății civile, primiți la discuții de Klaus Iohannis. Adrian Despot se află printre ei


Președintele Klaus Iohannis s-a așezat la discuții cu reprezentanții ”străzii”, vineri după-amiază, pentru a discuta pe tema tragediei de la Colectiv.

Șeful statului a spus că discuția este una atipică, precizând însă că este utilă.

"Acesta este o intalnire atipică şi cred că în vremuri deosebite trebuie sa avem rezultate deosebite. Tragedia care a avut loc in clubul Colectiv a fost un declansator puternic pentru o adevarata revolta pentru o miscare care a dus la caderea Guvernului eu cred ca miscarea este mai mult decat o miscare este vorba de o miscare de paradigma si cred ca lumea asteaptă o noua asteptare a politicii si din partea politcienilor. Am considerat ca in aceste conditii cand strada a avut solicitări este foarte bine să avem această întâlnire, eu o vad ca pe una în care imi transmiteti idei, iar eu le duc catre politicieni, eu cred ca este o soluţie foarte bună pentru a folosi presedintele pentru calitatea lui de mediator", a spus Iohannis, potrivit realitatea.net.

Conform sursei citate, la Cotroceni se află, printre alții, Cătălin Drulă de la Asociația Infrastructura, Cristina Guseth de la Freedom House România, Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie, Liviu Mihaiu, jurnalist, Ștefan Dărăbuș de la Hope and Homes for Children, Tudor Benga, reprezentant al manifestanților din București, Sorin Ioniță de la Expert Forum, Nicușor Dan, Elena Calistru, de la Funky Citizens, Ema Stoica, studentă la Facultatea de Jurnalism, Mihai Dragoş de la Consiliul Tineretului din România, Claudia Postelnicescu de la Iniţiativa pentru România, Clara Matei de la Asociaţia Medicilor Rezidenţi din România, Andrei Cornea de la GDS, Edmond Nicoluşcă de la Asociaţia pentru Educaţie, Cultură şi Normalitate, Tudor Benga de la Okian, Horia Oniţă de la Consilul Naţional al Elevilor, Alexandru Bindar de la Uniunea Studenţilor din România. La întâlnire mai este prezent şi un medic, Dragoş Slăvescu, dar şi un reprezentat de la Uniţi Salvăm.

Comentarii Facebook