Chiar dacă și-a dat demisia din funcția de premier, Ponta nu ratează ocazii pentru a-l ”înțepa” pe IohannisFostul premier Victor ponta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce președintele Klaus Iohannis a promulgat legea majorării salariilor bugetarilor cu 10%.

Acesta spune că deși se bucură că șeful statului a promulgat o lege propusă de PSD, crede că dacă ar fi fost încă în funcție, foarte probabil. președintele nu ar fi promulgat legea, motivând că "nu este sustenabilă şi are scop electoral" .

"Mă bucur foarte tare că această măsura adoptată de noi este în vigoare de la 1 decembrie! Era ilogic și incorect să vezi că România are creștere economică 4 ani la rând (cea mai mare din UE în ultimul trimestru) și că acest lucru nu se reflecta și în "buzunarul" omului obișnuit. Relaxare fiscală și creștere a veniturilor - acestea au fost baza Programului economic și social al USL. P.S. Foarte probabil dacă eram tot eu Prim-Ministru dl. Iohannis ar fi respins legea spunând că "nu e sustenabilă și are scop electoral". Așa a acceptat că e foarte bună, sustenabilă și nici nu are efect electoral! Deci tot răul spre bine", a scris Ponta pe pagina sa de facebook.

Comentarii Facebook