Ce crede Emil Boc despre faptul că Parlamentul a spus NU proiectului de la Roşia Montană

 

Fostul premier Emil Boc a declarat că respingerea în Parlament a proiectului de exploatare de la Roșia Montană este o încercare de ”adormire” a celor care se opun.

 

Nu mă interesează cacealmaua pe care o fac domnii ăştia, e o cacealma pe care o fac, un joc de-a şoarecele cu pisica, pe care îl practică în fiecare zi. Până la urmă o să-şi găsească motive pentru a promova Guvernul pe altă cale proiectul şi nu pe calea Parlamentului. Cred că este doar o încercare de adormire a celor care sunt împotriva proiectului de la Roşia Montană pentru ca, la un moment dat, să vină Guvernul cu o decizie de a promova prin Hotărâre de Guvern proiectul Roşia Montană, după ce se va adopta prin Parlament legea cadru care vizează situaţia resurselor, nu doar a celor din aur. Este o încercare de adormire a celor care sunt împotriva proiectului”, a declarat Emil Boc.

 

Jocul de-a şoarecele şi pisica se va încheia cu adoptarea de către Guvern a proiectului Roşia Montană”, a mai spus Emil Boc.

 

Comisia parlamentară specială a respins, luni, cu 17 voturi ”pentru” şi două abţineri, proiectul Guvernului pentru exploatarea minieră de la Roşia Montană.

Comentarii Facebook