Cartierul Manastur, luat la puricat de Politia Locala! Au fost aplicate amenzi in valoare de 22.700 de lei


Politistii locali au derulat, joi, 8 septembrie, o ampla actiune de control in cartierul Manastur, aplicand 52 de amenzi in valoare de 22.700 de lei.

Actiunea a urmarit verificarea respectarii legislatiei in ceea ce priveste disciplina in constructii, protectia mediului si igienizare, activitatea de comert si de taximetrie.

"Inspectororii Serviciului Control Urbanism si disciplina in constructii au verificat 12 constructii, dintre care 7 respectau documentatia tehnica. 5 proprietari au primit somatii pentru prezentarea documentelor, iar in 2 cazuri au fost intocmite procese verbale de constatare a contraventiei pentru amplasarea unor panouri publicitare pe proprietate privata, fara autorizatie de construire. Sanctiunile, in valoare de 2.000 de lei, au fost intocmite conform Legii nr. 50/1991 republicata, dispunandu-se indepartarea imediata a acestora", a precizat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

Alte 18 amenzi in valoare de 10.000 de lei au fost aplicate pentru mizeria de pe strazi si lipsa contractelor de salubritate.

Politistii locali de la Serviciul Inspectie Comerciala au controlat activitatea de taximetrie, a comerciantilor din piete si au fost aplicate 32 de amenzi in valoare de 10.000 lei.

Comentarii Facebook