Cameramanul lui Boc a dat turul străzilor refăcute în zona Parcului Central. Ce îi transmit clujenii primarului și ce reclamații au - VIDEO


Primarul Emil Boc a postat un clip filmat de cameramanul Primăriei Cluj-Napoca, în care laudă lucrările de pe străzile din zona Parcului Central. 

Lucrările de modernizare a străzilor din jurul Parcului Central au fost finalizate la timp”, scrie pe contul de Facebook al lui Emil Boc. În imagini nu apare și primarul, semn că a fost trimis numai cameramanul Primăriei Cluj-Napoca să filmeze strada Cardinal Iuliu Hossu și alte drumuri din jur, în diverse ore ale zilei. 

Deocamdată lucrările nu au fost recepționate, dar Emil Boc este incântat de cum a lucrat RADP, regia Primăriei Cluj-Napoca.

Clujenii au fost încântați de cum arată zona, dar au avut și sesizări:

Sper să accepte Domnul Primar Boc si un comentariu negativ. Acum de 2 zile ne-am întors din concediu făcut in Germania (zona Hanovra) si orașele mari au centura ce trece aproape de centru si absoarbe traficul din oraș. Asta trebuie sa fie prioritatea nr 1 a dvs. Altfel ne vom tot chinui pe străzile Clujului chiar dacă sunt frumos vopsite…”.

Cei din Cluj care se plâng de domnul primar Boc să le fie rușine. Să veniți în Moldova. E jale jale, jale! Pesediștii ăștia nimic nu realizează. Au băgat în Primărie tot lingăii lor care au ajutat să câștige alegerile. Sunt pline birourile de oameni care nu fac nimic. Stau pe net. Rușine, rușine PSD. Sunt sătulă până în gât de voi Mafioților”.

Sa puneti camere de filmat… Azi dimineață cineva a rupt un stalpisor la intrarea pe straduta cu Double Tree… Cei ce distrug sa fie identificați și sa plateasca!”.

Va rugam sa va orientati si pe cartiere si zonele limitrofe/ieșire din oraș”.

Zona Expo Transilvania când? Mulțumesc”.

Trotuarele sunt lucrate în bătaie de joc. O dala mai sus, o dala mai jos, diferente de nivel. Nu știu cum ati putut receptiona o lucrare făcută așa de prost și sa va mai si laudati cu ea”.

Comentarii Facebook