Buda: Orice întârziere a prezentării de către USL în Parlament a proiectului de buget arată că nu există soluţii

 

Preşedintele PDL Daniel Buda a cerut în mod public Uniunii Social Liberale (USL) să prezinte în Parlament proiectul bugetului de stat pe anul 2013 până la data de 1 octombrie.

Dacă USL întârzie cu prezentarea proiectului în Parlament, se consideră că USL nu are soluţii la promisiunile de creştere a salariilor şi pensiilor.

Guvernul Ponta a declarat deja că intenţionează să facă acest lucru, însă doar după desfăşurarea alegerilor parlamentare.

"Orice întârzirere înseamnă că nu au soluţii pentru promisiunile făcute cetăţenilor, promisiuni precum creşterea salariilor. Se demonstrează că USL-ul este o adunătură de mincinoşi. Niciodată nu s-a pus problema amânării până după alegerile parlamentare a prezentării proiectului de buget. Şi pe vremea premierului Emil Boc au fost mici întârzieri, dar în baza acordului cu FMI. Vorbeau despre lucruri precum reducerea CASS-ului, lucruri despre care acum nici măcar nu mai amintesc, de frică", a declarat deputatul.

Preşedintele PDL a afirmat că şi în timpul mandatelor lui de premier ale lui Emil Boc au existat o serie de întârzieri la prezentarea bugetului, însă acestea au fost generate de fiecare dată de acordul cu FMI.

 

Daniel Buda cere de la Cluj demisia lui Victor Ponta: A ratat aderarea la Schengen

Comentarii Facebook