Luni 30 Ianuarie

Buda: E haos și incoerenţa în activitatea Guvernului Ponta

 

Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, îşi exprimă indignarea faţă de haosul provocat la nivel naţional de cei care deţin actul guvernamental, manifestat inclusiv prin contradicţii impardonabile între membrii guvernului. 

 

Astfel, astăzi, aflat în judeţul Cluj, ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a făcut o serie de declaraţii halucinante, referitoare la faptul că nu există nicio decizie a Guvernului de a reduce salariile sau de a face disponibilizări la Poşta Română, în condiţiile în care, de câteva luni, asistăm la concedieri şi disponibilizări în masă, marcate prin proteste în stradă, în toată ţară.

 

Astfel de derapaje politice ne determină, pe drept, să credem faptul că unii dintre miniştrii Cabinetului Ponta habar nu au ce decizii sunt luate în propriul Guvern. De fapt, acest aspect a fost confirmat de însuşi premierul României, care a menţionat că 70% din discuţiile şedinţelor de Guvern sunt legate de strategii de organizare şi funcţioanare a partidului. Este inadmisibil să asistăm la asemenea bâlbâieli politice care au ca şi principal subiect cetăţenii acestei ţări, care sunt disponibilizaţi sau concediaţi fără nici o urmă de regret, sau sunt puşi în situaţii disperate de a nu-şi mai putea întreţine familiile. 

 

Fac un apel către guvernanţii României să fie mai preocupaţi de problemele reale ale cetăţenilor şi să lase deoparte încercările eşuate de supunere a instituţiilor statului şi a sistemului judiciar în faţa intereselor de partid, deoarece România are nevoie de decizii ferme şi coerente nu de bâlbâieli şi haos. Aşa că, domnule Pop, faceţi un minim efort şi acordaţi o mai mare atenţie deciziilor luate în propriu Guvern şi asumaţi-vă cu responsabilitate eşecul actului de guvernare. Nu abuzaţi de problemele cetăţenilor pentru a vă ascunde incompetenţa şi ineficienţa!”, a declarat preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda.

Sondaj de opinie

Cluj-Napoca mai este un oraș ieftin?

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook