Bogdan Pivariu: Vreau să dezvoltăm în Florești ramura evenimentelor. Avem o strategie


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a precizat la dezbaterea privind ”Clujul Metropolitan” că vrea să marșeze pe dezvoltarea unor evenimente în localitate.

Eu văd dezvoltarea Floreștiului în colaborare cu Cluj-Napoca. Avem foarte multe lucruri de recuperat și vreau ca Floreștiul să nu devină o povară, ci să fie ceva complementar municipiului Cluj-Napoca. 

În ceea ce privește organizarea centrului de cartier, în Florești este acum destul de greu, dar nu renunțăm la această idee de a realiza un centru de cartier într-o zonă în care să deservim cultura, tot ceea ce înseamnă viața socială, sport și evenimente. 

Sunt de acord în privința lipsurilor. Avem în plan un PUG corector și care să permit o dezvoltare treptată a zonei imobiliare, care să atragă de la sine și școli, grădinițe și creșe. Acestea sunt prea puține și creează presiune pe Cluj-Napoca.

Ne dorim ca în timp cât mai scurt să devenim comune motor și sper ca alături de domnul primar Boc să ajungem cât mai repede acolo unde ne dorim cu toții. 

Despre cultură vreau să le mulțumesc celor de la Centrul Cultural Clujean. Vreau să dezvoltăm această ramură a evenimentelor și chiar am conturat o strategie pentru asta. Sper ca în cel mai scurt timp măsurile ne permită să reînviem și să organizăm evenimente. Simt că este o societate care își dorește evenimente”, a precizat Bogdan Pivariu.

Comentarii Facebook