BOGDAN PIVARIU câștigă detașat alegerile în Florești cu peste 55% din voturi -numărătoare paralelă/ Ce mesaj le-a transmis floreștenilor VIDEO


Conform unei numărători paralele efectuate de un partid politic, actualul primar din Florești, Bogdan Pivariu, a câștigat detașat alegerile pentru funcția de primar, cu peste 55% din voturi, la acest moment.

La ora 2:30 mai erau de numărat voturile din cinci secții de votare. S-au numărat până la ora scrierii acestei știri voturile de la 19 secții de votare din totalul de 26. Bogdan Pivariu reușește astfel să câștige al doilea mandat consecutiv.

În cursă au mai fost Horaţiu Roşca Stănescu (PSD), Cătălin Adămuţă (AUR), Adrian Mic (AD), Flavius Dacian Udrea (USR), Radu Dan Boar (SOS România) și Traian Abrudan (Partidul Verde).

Comuna Florești este cea mai mare comună din România ca număr de locuitori și asta considerând doar locuirorii înregistrați în mod oficial. În mod real, în Florești locuiesc foarte mulți tineri care nu au domiciliul trecut acolo. 

Comentarii Facebook