Boc vrea să demoleze Piața Mărăști și i-a declarat război lui Costică Pocol, cel care a construit bazarul de tip turcesc


Primarul Emil Boc s-a lansat în noi promisiuni că va moderniza Piața Mărăști, dar nu se poate atinge de clădirea lui Costică Pocol, din stația de autobuz, unde funcționează piața și un bazar de tip turcesc.

N-aș putea să adun câte sesizări am făcut autorităților statului cu privire la acest subiect. Eu am crezut sincer că, după ce a apărut scandalul Colectiv, această problemă va fi rezolvată. Sincer, am crezut în asta! Nu-mi dau seama de ce încă nu e rezolvată. Adresez întrebări politicos, sesizez, mi se spune că se fac controale în permanență, se verifică, se iau decizii, dar decizia radicală se pare că undeva este amânată. De mine nu o să scape. Și eu am exact aceeași problemă. Nu are cum să funcționeze o asemenea structură în Cluj-Napoca, care e în afara cadrului legal.

ANAF dă vina pe ISU, ISU dă vina pe Sănătate, Sănătatea pe ceilalți, și uite așa e un joc între autoritățile statului care ezită să ia o decizie. De noi nu vor putea scăpa, dar noi nu putem face nimic că nu e la noi pâinea și cuțitul. Dacă ar fi pe domeniul public, am putea intra într-o altă logică de discuție. Acolo trebuie să se ia o decizie administrativă serioasă în concordanță cu legea.

Avem o sentință definitivă de desființare, sentință cu care ne-am dus la executorul judecătoresc, pentru etajul de deasupra, suntem în faza de contestare. Acolo au fost multe sentințe, am și demolat o parte, dar de fiecare dată sunt tertipuri avocățești de a muta proprietarul de pe o firmă pe altă firmă. Am făcut inclusiv procese penale. Procesele nu țin de noi”, a declarat Emil Boc. 

S-a votat PUZ -ul pentru refacerea întregii Piețe Mărăști. Apare un parking și se demolează benzinăria și Profi

Comentarii Facebook