Boc: Unele lucruri care s-au întâmplat în pandemie nu au fost neapărat rele


Primarul Emil Boc spune că viața după pandemie nu va mai fi ca cea pe care o știam. 

Viața noastră nu va mai fi ca înainte. Când gradul de vaccinare va ajunge la un nivel mai ridicat vom simți o depresurizare pe partea medicală. Fără a spune că e departe finalul, nici nu pot spune că este foarte aproape. 

Chiar dacă ne vaccinăm, regulile tot trebuie păstrate, o lungă perioadă de timp. Eu sunt unul care crede că nu vom mai reveni niciodată la ceea ce a fost înainte. În sensul că viața va fi exact cum a fost cu un an înainte de pandemie. Schimbările care au avut loc își vor lăsa amprentă în viața noastră. Nu spun că nu vom scăpa de ea, dar viața care a fost înainte nu va mai fi. 

POLITIC/ADMINISTRATIV Parkingurile se mută în subteran la Cluj

Eu spun că unele lucruri care s-au întâmplat în pandemie nu au fost neapărat rele. A fost partea rea de sănătate, că unii mor, asta e partea grea. Pandemia a accentuat unele lucruri care erau prezente și înainte. Acum trăim viitorul pe care îl aveam înainte de perioada de pandemie. Înainte visam la niște chestii de viitor și acum le-a adus mai aproape.

Nu ne gândeam că vom lucra 30% de acasă. Râdeau cei de la Primărie. Începusem să facem pe zoom întâlniri și se uitau zâmbitor la mine. Partea de telemedicină se va întâmpla în continuare. Vor fi consultații și chiar unele analize. 

Boc: Îi voi enerva pe mulți. Ne pregătim în Cluj de epoca post mașină

Acum ținem cont mai mult de distanța de 2 metri, acum înțelegem. Acum vedem cât sunt de importante spațiile deschise, pe care le-am făcut în oraș”, a declarat primarul Emil Boc, la Napoca FM.

A scăzut numărul de persoane care se imbolnaveau de viroze și gripa obișnuită. S-au plăti taxe locale online cu jumătate mai mult. Faptul că oamenii își rezolvă problemele online e un lucru bun”, a mai spus Emil Boc.

Comentarii Facebook