Boc spune că frigul din această perioadă ar fi de vină pentru traficul infernal din Cluj: „E perioada de trecere la iarnă”


Traficul infernal din Cluj, subiect intens discutat în ultimii ani! Nu există zi în care clujenii să nu se plângă pe cozile infernale. Administrația locală este trasă la răspundere, fără rezultatele prea mari însă. Boc vorbește despre proiectele unui viitor foarte îndepărtat și dă vina pe vremea care s-a schimbat brusc. Între timp, șoferii clujeni sunt nevoiți să suporte în fiecare dimineață traficul orelor de vârf.

Traficul din Cluj-Napoca tinde să devină mai aglomerat pe zi ce trece, tot mai multe maşini traversează zilnic oraşul din inima Transilvaniei, iar şoferii care găsesc şi un loc de parcare se pot considera norocoşi. Boc dă asigurări că toate problemele se vor rezolva în timp, iar în această perioadă, orașul ar fi sufocat din cauza trecerii de la toamnă la iarnă. 

E perioada de trecere de la toamnă la iarnă și care aduce complicațiile aferente și se întâmplă peste tot atunci când ai trecere atât de bruscă. Am zis și ieri că aproape ningea și era o congestie de trafic nemaivăzută pentru că toată lumea încerca să circule prudent, aglomerație, am văzut asta și în alte orașe europene. Dar eu vorbesc de calitatea oamenilor de la Cluj, care orice ați spune, e diferită și e de spirit european. Manifestarea aceasta de înțelegere, de anumită toleranță și respect în trafic există. Când vremea se schimbă și congestia și aglomerația devine o problemă.

Noi de aceea lucrăm la proiectele despre care știți bine că vor duce Clujul la 2030-2050 prin centură, metroul, trenul metropolitan, conectarea Clujului prin pasaje. Vor duce Clujul la nivelul următor, așa cum acum 10 ani centura Vâlcele-Apahida, prelungirea Bulevardului Muncii au făcut diferența în Cluj-Napoca”, a declarat Emil Boc la un post de radio local.

Comentarii Facebook