Boc s-a întâlnit cu Udrea și Băsescu la București FOTO



Elena Udrea a postat, duminică, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare alături de Traian Băsescu și Emil Boc într-un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei.

"După Festivalul de arte marţiale, am ajuns în Centrul Vechi, cu echipa de susţinători", a scris Udrea pe Facebook.

Anterior, duminică, Elena Udrea şi Emil Boc au fost prezenţi la un festival de arte marţiale, care a avut loc în sala de sport a Universităţii de Ştiinţe Agronomice.

Întrebat la ieşirea din restaurant dacă s-au făcut planuri pentru intrarea lui Emil Boc în PMP, având în vedere că a discutat destul de mult cu acesta, Traian Băsescu a spus că la masă nu face planuri, precizând, în schimb, că s-a discutat "situaţia legală dificilă" a lui Klaus Iohannis, scrie Mediafax.

Șeful statului a spus că dosarul lui Klaus Iohannis legat de incompatibilitate se află la ÎCCJ din 2013 şi nimeni nu este "îndreptăţit să judece termenele".

"Şi, totuşi, dacă privim la situaţia reală care s-a creat, ar fi fost trei alternative: una - să se judece înainte de depunerea candidaturilor, care ar fi fost cea mai corectă din punct de vedere al sănătăţii competiţiei politice", a spus Băsescu.

Comentarii Facebook