Boc promite din nou că va face Aquapark la Cluj


Primarul Emil Boc susține că va continua demersurile pentru a realiza un Aquapark, proiect despre care discută de două mandate.

Avem 3 locații alternative pe care le studiem ținând cont de dezbaterile pe care le-am avut cu clujenii. Oamenii ne-au spus nemulțumirile lor referitor la amenajarea aquaparkului în zona Parcului Est (n.red. Pepiniera Becaș) și am ținut cont de părerile lor pentru că nu ne dorim să construim împotriva clujenilor, ci pentru clujeni. Avem alternative în zone la fel de fezabile. Nu le pot preciza încă până nu luăm o decizie, pentru a nu da naștere la tot felul de speculații imobiliare”, a spus primarul, la emisiunea Ziua LIVE.

Terenul din continuarea bazei sportive din Gheorgheni nu poate fi folosit pentru Aquapark, pentru că acum nu sunt drumuri care să suporte mii de autoturisme în perioadele de vârf. Ciudat este că pentru acel teren Primăria a plătit un studiu de fezabilitate, cu toate că locuitorii din zonă se opuneau vehement proiectului. În plus, se știa încă de la început că nu sunt drumuri de acces, dar cu toate acestea municipalitatea s-a încăpățânat să facă studiul.

Atunci, primarul Emil Boc spunea că nu are alte terenuri pe care să facă Aquapark -ul, dar acum spune că dispune de 3 locații, fără a le dezvălui.

Comentarii Facebook