Boc, primarul normalității! Selfie pe stradă, spre lucru. Nimeni nu l-a recunoscut - FOTO


După fotografiile celebre cu Emil Boc circulând cu autobuzul, acum Emil Boc a dezvăluit că se duce foarte des pe jos spre locul de muncă, iar acasă merge cu autobuzul 35 sau 46. 

În 12 martie a fost ”Vinerea Verde”, iar Emil Boc a luat-o la pas spre locul de muncă, fără a chema mașina cu șofer personal, de la Primăria Cluj-Napoca.

Astăzi am venit pe jos la serviciu, în mod special pentru a marca susținerea campaniei Vinerea Verde inițiată de Guvern prin Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

În acest context, am propus să implementăm la Cluj-Napoca, începând chiar din aprilie, câte o zi cu transport public gratuit în fiecare săptămână - vinerea. 

Vom analiza împreună cu CTP Cluj-Napoca implicațiile financiare și parcurge procedurile legale pentru elaborarea unei Hotărâri de Consiliu Local în acest sens, de la elaborare proiect la consultare publică etc”, a spus primarul. 

Primarul a spus, fără să se ascundă, că merge de multe ori pe jos spre casă, iar, când nu o face, ia autobuzul de la Operă.

Știri de Cluj îi provoacă pe clujeni să ne trimită fotografii cu primarul Emil Boc în trafic sau fotografii făcute cu el pe stradă. Emil Boc este printre puținii primari din România care poate ieși pe stradă, fără să fie criticat.

Selfiul făcut de Emil Boc este pe strada Pasteur, care coboară din Zorilor spre Piața Lucian Blaga.

160067508_3854946924594104_4610880297180735335_o.jpg

Comentarii Facebook