Boc (PNL) e mulțumit că alături de colegul lui de la PSD, Sorin Grindeanu, a anunțat semnarea actelor pentru Metrou


Primarul Emil Boc (PNL) s-a declarat încântat că a putut anunța alături de colegul de coaliție, Sorin Grindeanu (PSD), semnarea actelor pentru Metrou.

Nu am știut că e cel mai mare contract din ultimii 30 de ani. Asta confirmă cât de important este acest proiect pentru Cluj și pentru România. În spatele acestor hârtii semnate într-o zi se află o muncă de luni, nopți, zile, săptămâni. A fost o muncă absolut incredibilă în spate.

Vreau să le mulțumesc tuturor. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu (PSD), s-a comportat ireproșabil față de Cluj. Aș vrea să îi mulțumesc și domnului Boloș, care a fost unul dintre părinții fondatori ai acestor proiecte, Centura și Metroul. La fel domnul Bode, care ne-a acordat un sprijin instituțional. Fără acești oameni, lucrurile ar fi fost mult mai grele.

Până în 27 ianuarie trebuie finalizată licitația. Aștept rezultatul cum îl așteaptă toată lumea. După ce vom fi anunțați, eu voi prezenta graficul de derulare. Nu vreau să afectez cu nimic această procedură.

Împreună cu echipa minunată de la Primărie am reușit să fim în grafic. Pentru Centură am semnat acordul de parteneriat, astfel încât să implementăm acest proiect. M-am bucurat că am obținut ultimul aviz de la CNAIR pentru conectivitatea cu A3. Din luna ianuarie va fi scos la licitație acest proiect.

Așteptăm semnarea contractului pentru tronsonul Cluj - Poieni pentru Tăietura Turcului. Sunt proiecte care schimbă acest oraș și îl pregătesc pentru anii 2030-2050. Sunt proiecte la care lucrăm de ani de zile", a declarat primarul la ZIUA Live.

Sorin Grindeanu a fost premier în infamul guvern PSD condus din umbră de Liviu Dragnea.

Comentarii Facebook