Boc nu s-a DUS la mitingul PDL de la Cluj. Dacă a lipsit el, au lipsit și 10.000 de PDL - isti - FOTO

 

Fostul premier Emil Boc nu participă la mitingul PDL de la Cluj, dar s-a dus cu preşedintele Traian Băsescu, la Bucureşti, la dezbaterea Fundaţiei Mişcarea Populară.

 

Voi participa, sâmbătă, alături de preşedintele Traian Băsescu, la Bucureşti, la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară intitulată «Rolul administraţiei locale în modernizarea comunităţii. Statul de drept şi siguranţa cetăţeanului». Dezbaterea îşi propune să susţină şi să continue procesul de modernizare a statului început în parteneriat cu preşedintele României. Am răspuns pozitiv invitaţiei pe care am primit-o din partea organizatorilor la o dezbatere pe o temă importantă ce ţine de modernizarea ţării. Pe principiul că nu pot fi în două locuri în acelaşi timp, voi participa la dezbaterea de la Bucureşti”, a spus Boc, citat de Mediafax.

 

Președitele PDL, Vasile Blaga, a primit lovitura direct în piept. Absența lui Boc a făcut ca numărul real al manifestanților să intre la apă. 

 

Dacă organizatorii susțin că la mitingul din Piața Lucian Blaga au fost 25.000 de oameni, în realitate au fost cel mult 10.000.

 

Miting PDL la CLUJ cu 25.000 de oameni: Ponta v-a făcut POTECI spre DNA, nu autostrăzi - VIDEO

Comentarii Facebook