Boc întrebat despre blocurile care apar între case pe Brâncuși: E zonă de restructurare urbană?!


Primarul Emil Boc a fost luat la rost de un clujean, despre blocu8rile care apar pe străzile Constantin Brâncuși și strada Septimiu Albini. Explicația vagă este că zona este de restructurare urbană și că el nu a decis nimic, fiind decizia specialiștilor, adică a subalternilor săi de la Direcția de Urbanism.

Nu știu cine și ce viziune a avut să dea autorizație la 4 blocuri pe Brâncuși. Acum e blocat total traficul dimineața, dar când se vor muta 200 de oameni și pe stânga și pe dreapta în blocuri”, am întrebat clujeanul, la emisiunea de la Napoca FM. .

Zona Brâncuți este zonă de restructurare urbană. Așa au stabilit specialiștii. Sunt zone de restructurare urbană”, a replicat primarul Emil Boc. ”Degeaba mă duc cu  autobuzul, pentru că stau în trafic. Se poate face linie unică?” ”Vom face pe Titulescu și apoi vom analiza și pe Brăncuși!”.

Specialiștii au stabilit că trebuie să se convertească zonele. Vă rog să îi consultați pe specialiștii de la Direcția urbanism și pe cei care au proiectat PUG ul. Ei au stabilit câteva zone de restructurare urbană. Din câte știu este și această zonă pe Brâncuși”, a spus, vag, primarul Emil Boc. Ședințele comisiei de urbanism, unde se aprobă proiectele de construcție a blocurilor, sunt conduse chiar de Emil Boc. În plus, apoi proiectele primesc autorizație de construcție prin votul Consiliului Local, pe care Emil Boc în controlează, PNL având majoritate.

De menționat că primarul Clujului a făcut ultima conferință de presă acum 2 ani, în rest merge numai la emisiuni de radio prietene.

Comentarii Facebook