Boc îi dă lecții de drept, în direct la televizor unui deputat USR: Așa ceva nu se poate, e o bizarerie juridică


Primarul Emil Boc, fost premier al României, este extrem de activ în scandalul național generat de demiterea din Guvern a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. 

Dl. Cîțu are dreptul constituțional, legal să facă această demitere, de asta nici nu o vom contesta în instanță, dar dl. Cîțu este acolo în funcția de premier al României pentru că a fost susținut de către o coaliție”, a spus Seidler, într-o emisiune de la B1 TV, unde era invitat și Emil Boc. ”Eu nu mai am încredere în acest domn Cîțu”, a mai susținut el. ”Ne-am făcut calcule politice”, mai spune Seidler, cu privire la solicitarea USR PLUS în ceea ce-l privește pe Florin Cîțu, de retragere a încrederii. Deputatul USR l-a întrebat pe Emil Boc, aflat și el în direct la B1 TV, cum ar fi reacționat PNL dacă USR PLUS ar fi introdus o moțiune simplă împotriva unui ministru liberal. 

Emil Boc a atras atenția, chiar râzând: ”Dl. deputat USR are o mică greșeală acolo când spune de atacarea în instanță a deciziei de remaniere”. El a completat: ”Așa ceva nu se poate, e o bizarerie juridică, nu este posibil și nu va fi posibil cât timp vom avea această Constituție în vigoare”. ”În al doilea rând, dl deputat spunea că ”ne-am făcut calculele politice”. Întrebarea mea este: românii unde sunt în aceste calcule politice? Până la urmă, partidele sunt la guvernare să rezolve problemele românilor. Un partid care se gândește la propriul lui interes politic, părerea mea este că nu-și justifică existența ca partid politic”, a spus Emil Boc, conform DCnews.ro

Comentarii Facebook