Boc continuă duelul cu milionarul Sile Pușcaș. În Zorilor va fi parc, pe strada Observatorului


Primarul Emil Boc susține că a câștigat 15 procese contra milionarului Sile Pușcaș, care era proprietarul terenului de 1,2 hectare, din Zorilor, suprafață expropriată pentru a se face parc. 

Sile Pușcaș a dat în judecată Primăria Cluj-Napoca, iar zilele trecute a câștigat procesul și a obținut anularea Planului Urbanistic Zonal. Licitația pentru amenajarea parcului a fost suspendată. 

Avem 15 procese cu proprietarul pentru parcul Observator. A câștigat un singur proces temporar în instanță. Avem încredere că lucrurile vor fi în favoarea Primăriei. Vă pot asigura că se va face parc! Suntem întârziați de procese. Din 16 am pierdut unul. E o înfrângere de etapă. Victoria tot a Primăriei va fi pentru că acolo se va face parc. Nu înțeleg această hărțuire a unor proprietari de terenuri care vor să facă blocuri cu orice preț, dacă se poate și de 25 de etaje, și să nu lase cumva un milietru de spațiu verde pentru cetățeni. Primăria îi va apăra pe cei 350 de mii de clujeni. Dacă din 16 procese am câștigat 15, atunci sper că vom câștiga și ultimul”, a precizat primarul Emil Boc.

Decizia Tribunalului Cluj poate fi atacă. Primarul susține că la alte blocuri nu este un milimetru de spațiu verde, dar Primăria este cea care aprobă modul în care se fac construcțiile.

Comentarii Facebook