Boc, când a fost rugat să facă o sinteză a discuției cu Banca Mondială: Eu nu stau să povestesc la radio. Rezolv treburile orașului!


Întrebat despre dezbaterea pe care a avut-o cu Banca Mondială și rugat să facă o sinteză, Emil Boc a spus, glumind, că el nu are timp sa stea să povestească la radio.

E foarte greu să spun în câteva minute ce am discutat acolo timp de 3 ore. (Moderator: Dar putem sta și o oră! Nu e problemă) Numai că eu sunt plătit pe bani publici să rezolv treburile orașului nu să stau să povestesc numai la radio”, adăugat Emil Boc, care a fost și joi și vineri la două emisiuni radio, de câte 45 de minute, așa cum face în fiecare săptămână. 

După acest moment ușor acid, dar pe ton de glumă, primarul a spus că a ”constatat că strategia actuală a orașului și-a atins obiectivul de a aduce prosperitate, investiții, calitatea vieții și locuri de muncă. În Cluj, analiza Băncii Mondiale arată că orașul nostru e orașul cu cea mai mare creștere economică din România și cu cea mai rapidă creștere din Uniunea Europeană în ultimii 20 de ani. Acest lucru arată că suntem pe direcția cea bună. Meritul este al comunității, dar și al administrației care a pus trenul pe șine. Clujul este un fenomen în UE”, a spus Emil Boc, la emisiunea Ziua Live.

De asemenea, primarul Emil Boc nu a vrut să răspundă cine îi sunt consilierii personali, cu care se săftuiește.

Dacă aveți sesizări, reclamații la care Primăria Cluj-Napoca nu răspunde, ne puteți sesiza pe Whatsapp (0722804093) sau pe Facebook.

Comentarii Facebook