Boc a răspuns! Pleacă din PDL așa cum i-a cerut Vasile Blaga? Ce spune despre Elena Udrea - VIDEO

 

Fostul președinte al PDL, Emil Boc, i-a răspuns lui Vasile Blaga, care declara zilele trecute că ar fi bine să își dea demisia, dacă tot susține un candidat dintr-un alt partid la alegerile prezidențiale. 

 

Blaga făcea referire la faptul că Emil Boc și-a declarat susținerea față de Elena Udrea. 

 

Primarul Clujului a fost întrebat cum comentează, dar a fost laconic: ”Opțiunea mea mi-am exprimat-o, rămâne valabilă și acum”. 

 

El a precizat că nu are de ce să își dea demisia, fără a comenta mai multe. ”Vă repet. Adversarul meu este USL -ul, nu în partea Dreaptă sunt adversarii mei”.

 

Boc a spus că și-a schimbat opțiunea din Iohannis spre Elena Udrea, pentru că ”la acea vreme nu erau anunțați toți cadidații pentru alegerile prezidențiale. Elena Udrea a fost un membru în Guvernul pe care l-am condus. O cunosc cel mai bine dintre toți candidații. Știu că are experiență administrativă. Proiectele pe care le-a realizat stau mărturie în acest sens. Știu că poate fi un adversar redutabil la adresa lui Victor Ponta, iar această campanie electorală are nevoie de un adversar redutabil la adresa lui Victor Ponta”, a spus Emil Boc.

 

El crede că România este pregătită pentru un ”președinte femeie”. ”De ce nu. Orice drum începe cu primul pas. De ce să nu poată ajunge în România o femeie președinte. Trebuie să reunțăm la prejudecăți și să votăm omul în funcție de ce spune, de ceea ce a făcut și de proiectul pe care îl are”, a adăugat Emil Boc.

 

Acesta a fost întrebat dacă s-a gândit să o sprijine concret pe Elena Udrea în campanie și a adăugat că ”vom discuta aceste aspecte”.

 

Blaga îl invită pe Emil Boc să își dea demisia dacă ”se simte atras de un alt partid”

Comentarii Facebook