Boc a fost prezent la Berlin, la Simpozionul "Creative engineering triggerd by Arts". Ce înseamnă asta pentru Cluj


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că a participat la Simpozionul "Creative engineering triggerd by Arts", desfășurat la Berlin, unde a fost prezentată o nouă inițiativă prin care se pot obține fonduri europene.

”La invitatia Comisarului European, Gunther Oettinger, am participat la Berlin la Simpozionul "Creative engineering triggerd by Arts".
Scopul intalnirii a fost acela de a fi prezentata initiativa STARTS a Uniunii Europene prin care pot fi obtinute fonduri europene pentru proiecte care realizeaza o colaborare dintre Tehnologie si Arta”, a anunțat Emil Boc.

”Orasul nostru este un recunoscut centru al inovarii si tehnologiei cu un dinamic si vibrant sector artistic si cultural. Am prezentat aceasta dimensiune a Clujului si vom urmari atragerea de fonduri europene si prin acest program”, a mai spus acesta.

Primarul a precizat ca in perioada urmatoare va discuta cu reprezentantii mediului de afaceri din domeniul inovarii precum si cu reprezentantii comunitatii culturale (in sens larg) pentru a identifica potentiale proiecte cu finantare europeana.

Comentarii Facebook