Berceanu: Antonescu este ca si Florin Salam. Daca iese presedinte, trebuie sa emigrez


Liderul PDL Radu Berceanu l-a comparat pe presedintele PNL, Crin Antonescu, cu Florin Salam.

Intr-un interviu acordat Gandul, Berceanu a vorbit despre perioada in care a fost coleg de guvern cu Crin Antonescu. "Domnul Antonescu este un baiat cu care am fost coleg in Guvern si stiu cam despre ce este vorba prin capul lui. Nu ma intereseaza, chiar daca a ajuns presedinte si face pe co-presedintele. in tara asta, daca este votat si rasvotat Vanghelie si tot felul de personaje cum ar fi Robert Negoita, banuiesc ca nu este nicio problema sa ne trezim cu Crin Antonescu presedinte. Probabil ca trebuie sa emigrez. Este o persoana, care cum sa spun, care a facut Facultatea de Istorie si a ramas de doua ori repetent si a fost ultimul repartizat pe la mama dracu`, care nu stie nicio limba straina, care n-are carnet de conducere ca nu a fost in stare sa-si ia permis, cum sa conduca o tara?", a spus Berceanu.

Legat de candidatura acestuia la presedintie si faptul ca a scos un scor bun in 2009, Berceanu a raspuns: "Da, pentru ca are o gargara din asta si toata lumea o ia asa. Daca credeti ca asa isi aleg tarile serioase presedintii, ok, dar eu nu cred. Totusi cu niste criterii. Asa putem sa-l alegem pe ala, pe Salam", a spus Radu Berceanu.

Intrebat daca il compara pe Crin Antonescu cu Florin Salam, el a spus ca: "Da, de ce nu? ala canta bine", iar legat de diferenta dintre cei doi, el a adaugat: "Zau? Ce diferenta? Cam ce diferenta? De unde stiti?".

"Eu unul nu cred sub niciun fel de forma ca ar trebui vreodata sa ne gandim vreodata la Crin Antonescu ca presedintele Romaniei sau viitorul presedinte al Romaniei. si faptul ca un om care isi doreste sa fie presedintele Romaniei este in stare sa spuna despre un partid «doresc destructurarea, adica disparitia, sa-i terminam, sa-i omoram pe astia» arata inca o data in plus ca nici nu trebuie sa ne treaca prin cap vreodata sa ma gandesc la Crin Antonescu ca presedintele Romaniei", a spus Berceanu, citat de Gandul.

Comentarii Facebook