Avertismentul dur al lui Băsescu pentru politicieni: Să tremure în fața procurorilor



Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, în fața membrilor PMP, în cadrul adunării de la Timișoara, că a lăsat "o țară în care politicienii sunt la cheremul justiției".

"Am preluat o țară în care justiția a fost la cheremul politicienilor. Am lăsat o țară în care politicienii sunt la cheremul justiției. Politicienii să tremure de frica procurorilor, nu procurorii de frica politicienilor", a declarat Traian Băsescu, la Timișoara, potrivit mesajului postat pe Facebook de eurodeputatul PMP, Siegfried Muresan.

În urmă cu doar câteva zile, Băsescu trimitea un mesaj similar, pe o rețea de socializare, informează Ziare.com.

"Nu vă supărați că vă reamintesc o declarație pe care am făcut-o pe 01.05.2014 - Ediție specială EVZ la B1TV, citez: 'Deci lucrurile se complică. Nu o spun ca amenințare, o spun sub cuvânt de onoare. Știu cât și cum a crescut capacitatea statului de a face față corupției. Nimeni dintre cei care fură să nu stea liniștiți. Este o recomandare pe care o fac. Nu-i bine să stea liniștiți, fiindcă instituțiile statului devin tot mai eficiente'. Asta nu înseamnă că la acest stadiu exclud erorile sau abuzurile", scria pe Facebook, Traian Băsescu.

Comentarii Facebook