Aurelia Cristea, linie verde cu cetățenii

 

Dialogul cu alegătorii stă la baza campaniei electorale pentru Aurelia Cristea, candidat al USL în colegiul 3 Cluj-Napoca (zona Gheorgheni - Andrei Mureșanu - Mărăști). 

 

Vicepreședintele PSD Cluj participa zilnic la întâlniri cu locuitorii din colegiu, astăzi participând  la amplasamentul din zona Interservisan și Piața Mărăști.

 

Celelalte trei puncte de întâlnire cu candidatul se afla în proximitatea pieței Mărăști, vis-a-vis de Kaufland, respectiv la intrarea în Iulius Mall.

 

M-am bucurat să cunosc atât de multa lume care încă nu și-a pierdut speranța. Au fost oameni tratați cu indiferență, privati de o colaborare reală cu politicenii care îi reprezintă și asta i-a dezamăgit profund. Voi lupta împotriva acestor nedreptăți și voi restabili echilibrul necesar între cetățeni și reprezentanții lor. E momentul să închidem o perioadă nefastă pentru România și să deschidem calea dialogului”, a declarat Aurelia Cristea.

 

Întâlnirile cu locuitorii din colegiu continuă și la sediul de campanie, unde numeroși cetățeni vin să cunoască candidatul USL. Aceștia îi împărtășeasc gândurile, necazurile și soluțiile pe care le întrevăd pentru problemele cu care se confruntă.

 

Sediul de campanie se află pe strada Constantin Brâncoveanu, nr. 34A (intrarea de pe strada Septimiu Albini). Totodată cetățenii o pot contacta telefonic pe candidata USL la numarul de telefon de tip tel verde 0800 410 500, gratuit din orice rețea.

Comentarii Facebook