Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, l-a pus la punct pe Ion Pantelimon: Are mancarimi la limba


Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, l-a criticat dur pe directorul DRDP Cluj, Ion Pantelimon, care a facut in cursul zilei de miercuri, 14 iulie, declaratii despre negocierile pentru Autostrada Transilvania.

"Negocierile cu Bechtel sunt in desfasurare. Pozitia ministerului este ferma, noi nu avem altceva de facut decat sa negociem acest contract astfel incat sa intre intr-o normalitate", a declarat Boagiu.

Ministrul Transporturilor s-a aflat intr-o vizita la Arad, de unde i-a transmis lui Ion Pantelimon ca trebuie sa dea explicatii. "Avem un subaltern care zilele trecute avea mancarici pe limba si povestea el asa, public, desi nu prea il vedem pe la minister. Va trebui sa raspunda in fata conducerii ministerului cum isi permite sa vorbeasca public despre lucruri la care nu a participat. E seful DRDP Cluj, care trebuia sa isi tina gura pentru ca habar nu are ce vorbeste", a mai adaugat Boagiu, citata de zf.ro.

 

Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj, Ion Pantelimon, a declarat ca statul roman trebuie sa achite datorii de 112 milioane de euro catre Bechtel.

"Din punctul de vedere al programului anual pentru 2011 - 2012, acesta ar avea ca si componente tronsonul Gilau - Nadasel, din judetul Cluj, de 8,5 kilometri, si finalizarea tronsonului 3 C, din judetul Bihor, in lungime de 63,7 kilometri. Din punctul de vedere al negocierilor cu Bechtel, acestea sunt spre finalizare, cu cedari din partea Bechtel in privinta reducerii pretului", a declarat Ion Pantelimon, la conferinta de presa de miercuri.

 

Declaratia a fost sustinuta si de deputatul PDL Petru Calian, prezent la aceeasi conferinta.

 

Anca Boagiu a vizitat santierul autostrazii Arad-Timisoara si modernizarea DN 79 Arad-Oradea.

 

Vezi si...

Ion Pantelimon: Autostrada Transilvania poate continua in 2011 - 2012 spre Bihor VIDEO

Petru Calian vrea ca tronsonul Gilau-Nadasel al autostrazii Transilvania sa fie gata in 2012

Comentarii Facebook