Alunecare de teren pe strada Nicolae Moldoveanu din Cluj din cauza unor lucrări. Pompierii clujeni, solicitați să intervină


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin la această oră (23.00) la un șantier situat pe strada Nicolae Moldoveanu din Cluj-Napoca, în urma unei solicitări la numărul de urgență 112. Situația a fost semnalată din cauza unei posibile alunecări de teren generate de lucrările în desfășurare.

Echipajul de pompieri a ajuns rapid la fața locului pentru a asigura zona și a evalua riscurile. De asemenea, prezenți la fața locului sunt și reprezentanții companiei responsabile de lucrări, alături de poliția locală, care monitorizează situația.

Până în acest moment, nu au fost înregistrate pagube materiale și nu există pericol iminent pentru locuințele din apropiere. Autoritățile rămân vigilente și continuă să supravegheze zona pentru a preveni orice incident.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați la 112 să asigure zona unui șantier situat pe strada Nicolae Moldoveanu din Cluj-Napoca. Mai exact, în urma unor lucrări, este posibilă o alunecare de teren. Nu sunt înregistrate pagube și nu există momentan posibilitatea ca locuințele să fie afectate. La fața locului se află un echipaj, alături de reprezentanții companiei care efectuează lucrările, respectiv poliția locală”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Foto ilustrativ

Comentarii Facebook