Adrian Oros îl face praf pe primarul Emil Boc: Vrea să devină păpușarul lui Florin Cîțu, dar e greu, dacă o viață a fost păpușă


Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, care a demisionat din funcția de ministru, dar premierul Florin Cîțu l-a rugat să mai stea în funcție, l-a criticat dur pe Emil Boc, deși crede despre el că este un primar bun.

Acesta a afirmat că nu înțelege de ce Emil Boc l-a susținut fanatic pe Florin Cîțu, la fel cum a făcut cu Elena Udrea, în timpul alegerilor prezidențiale din 2014, când candidatul PNL era Klaus Iohannis. 

Nu înțeleg gestul primarului Emil Boc. A fost și scena de la Cluj, în care Ludovic Orban a fost umilit. Așa s-a făcut scenariul la prezentarea candidaturii lui Florin Cîțu, de la Cluj, încât Ludovic Orban să fie încercuit de cei din ”echipa câștigătoare”, iar când au fost chemați pe scenă acesta a rămas singur. A fost un gest care nu face cinste Clujului.

Acum se văd rezultatele. Ludovic Orban a adus PNL -ul la putere, iar Florin Cîțu aduce PSD -ul la putere.

Nu înțeleg deciziile domnului Emil Boc. Ne spunea în campanie că Florin Cîțu este viitorul, un suflu nou, că va duce PNL -ul la un nou nivel. Nu ne-a spus la care nivel, de sus sau de jos. 

Din câte am înțeles, marți seara, domnul Emil Boc, care se vrea un guru al politicii din PNL, s-a poziționat împotriva domnului Cîțu. Cred că va lucra de acum împotriva domnului Cîțu, cum a lucrat și împotriva domnului Orban.

Ceea ce face nu aduce servicii filialei clujene a PNL. Gesturile sunt inexplicabile, pentru că nu îi aduce niciun câștig primarului sau Clujului. Până acum, Emil Boc a știut să își păstreze o imagine de bun primar, administrator, care nu face jocuri, dar se pare că domnia sa, pe ultima sută de metri, vrea să devină păpușar, dar este foarte greu să devii păpușar, când toată viața ai fost păpușă”, a declarat Adrian Oros, la emisiunea Clujul Politic LIVE. 

Comentarii Facebook