200 de clujeni au cerut dizolvarea Parlamentului. De ce așa puțini? - FOTO

 

Numai 200 de clujeni s-au prezentat, joi seara, în Piața Unirii la protestul împotriva Parlamentului. Oamenii au cerut dizolvarea Parlamentului, ca urmare a deciziilor din ultima lună.

 

Clujenii au scandat ”Educaţie, nu corupţie”, ”DNA, noi suntem de partea ta”, ”Nu pensii speciale, doar închisoare”, ”Vrem dreptate, nu imunitate”, ”Revoluţia-i în toi, Parlamentul la gunoi” şi ”Nu vrem Parlament de hoţi”.

 

Parlamentul profită că suntem topiţi de căldură şi ne testează vigilenţa. Ce au făcut în ultimele zile este atentat la siguranţa naţională. Au votat dezincriminarea conflictului de interese pentru parlamentarii care şi-au angajat rudele, au rezolvat Legea pensiilor speciale pentru aleşii locali, au închis dosarul <Diaspora> referitor la organizarea dezastruoasă a votului pentru prezidenţiale, iar Senatul a respins cererea procurorilor DNA de încuviinţare a urmăririi penale împotriva fostului ministru de Externe, senatorul PSD, Titus Corlăţean. Ne-am săturat. Cred că singura soluţie este dizolvarea Parlamentului, pentru că parlamentarii îşi fac legile lor şi ne sfidează pe noi. Cerem dizolvarea Parlamentului”, a spus Bogdan Rădulescu, unul dintre organizatori.

 

Protestul ar putea fi reluat în fiecare zi.

 

Foto: Facebook

Comentarii Facebook