Sambata 3 Decembrie

11 stații de autobuz din municipiul Cluj-Napoca vor fi modernizate anul acesta. Dan Tarcea: „Încercăm să le aducem la nivelul anului 2022”


Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a anunțat joi, 3 martie, că 11 stații de autobuz din oraș vor fi modernizate în curând. 

Stația de autobuz din Piața Gării și alte 10 stații din municipiu vor fi modernizate în curând, anunță viceprimarul

Avem 11 stații de autobuz care vor fi modernizate, inclusiv stația din Grigorescu, de la Gară, din Mănăștur de la Sirena, pe Aurel Vlaicu în zona IRA... sunt în acest moment proiecte pentru 11 stații pe care urmează să le modernizăm și să încercăm să le aducem la nivelul anului 2022”, a declarat acesta.

Nu le-am putut face până acum pentru că a trebuit să expire contractele de concesiune și să putem elibera spațiile, astfel încât să trecem mai departe la componenta de proiect”, a mai spus Dan Tarcea.

Studiul de fezabilitatea a fost deja aprobat, spune viceprimarul, iar stațiile care nu au mai fost modernizate de ceva timp vor fi „actualizate la tehnologiile existente” în prezent. 

Avem deja aprobat studiul de fezabilitate pentru modernizarea acestor stații și urmează să fie întocmit proiectul pentru modernizarea lor. În cel mai scurt timp o să vedeți acțiuni concrete. Proiectele sunt standard la nivelul municipiului Cluj-Napoca”, a mai declarat viceprimarul. 

Încercăm să standardizăm toate aceste elemente și evident să le aducem la nivelul acestui an, pentru că există stații care au fost modernizate acum 5 ani sau acum 3 ani, iar noi suntem într-o dinamică permanentă și trebuie să le actualizăm la tehnologiile existente azi”, a încheiat Dan Tarcea.


Comentarii Facebook