Joi 1 Decembrie

Viorica de la Clejani, cu COVID la spital: ”Am fost o proastă. În viața mea nu mă mai iau după lume”


Nevaccinată. Viorica de la Clejani a ajuns la spital cu COVID, dar a recunoscut că a fost o proastă pentru că s-a luat după gura lumii.

Artista a admis că nu a crezut în existența bolii până ”în ultima secundă”, pentru că spune că obișnuia să răcească des. Viorica de la Clejani a anunţat că medicii de la spitalul Matei Balş au anunţat-o că unul dintre plămâni îi era afectat în proporție de 30%, și că dacă mai stătea acasă ar fi murit.

Am văzut o fată de 30 de ani care a decedat, din păcate. Că ce fac oamenii…se duc la spital și semnează pe propria răspundere că se tratează acasă. Și eu așa am crezut. Nu am bănuit nicio clipă că mă vor interna. Dacă mai ai o boală, este și mai greu. Și mie mi-au găsit ficatul vraiește. Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla și gata. Altul care abia mai respira, în timp ce altcineva țipa”, a povestit artista, potrivit republica.ro.

În viața mea nu mă mai iau după lume. Când am văzut masca aia de oxigen pe față…aoleu, Ioniță, m-am dus dracu. Mă omoară ăștia pe aici. Masca de oxigen nu te omoară, așa cum spun oamenii. Așa credeam. Salut toți medicii care au avut grijă de mine. Îmi cer scuze față de mine, că am fost o proastă, față de doctori, care au studii”, a mai spus Viorica de la Clejani.

Comentarii Facebook