Marti 4 Octombrie

Viorica Dăncilă: PSD nu iese de la guvernarea țării


Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că PSD nu va ieși de la guvernarea țării, cu toate că, potrivit unor surse, ALDE va renunța la portofoliile de ministru.

PSD va merge înainte cu guvernarea țării și alături de noi vor veni toți cei din ALDE și Pro România care au curajul de a-și asuma acest proces, care înțeleg că fuga de responsabilitate și lașitatea nu vor duce niciodată România mai departe. Dincolo de obiectivele și calculele electorale ale unui grup restrâns, important este să nu dezamăgim cetățenii care ne-au dat votul și încrederea în 2016.

Dacă unii dintre membrii ALDE nu înțeleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil: în fața românilor, în fața colegilor de bună-credință care au fost sacrificați în numele unor interese mărunte, în fața celorlalte instituții ale statului român și în fața partenerilor noștri externi.

PSD va asigura stabilitatea acestei guvernări. Dincolo de jocul politic al unora, este important ce se întâmplă cu destinul țării și ce credibilitate avem în plan extern”, a scris Viorica Dăncilă, premierul României, pe Facebook.

ALDE ar urma să iasă de la guvernare marți, prin demisiile depuse de ministrii din Guvern. Călin Popescu Tăriceanu va renunța și la șefia Senatului, poziție din care va demisiona la începutul sesiunii parlamentare. 

Comentarii Facebook