Vacanța visurilor, transformată în coșmar! Metoda ”Lover Boy” face ravagii în continuare în România. Ce a pățit o tânără


Tânăra de 19 ani din Iași se afla la Gura Humorului, unde era în vacanță alături de iubitul ei în vârstă de 27 de ani. Aceasta a fost violată și bătută, iar mai apoi scoasă afară din camera de hotel, dezbrăcată și fără telefon. 

Și-a uitat numele din cauza șocului

Bărbatul a fost prins și trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, însă este în continuare în libertate, potrivit bzi.ro.

Nicolae D. Talaș, în vârstă de 27 de ani este abuzatorul tinerei de doar 19 ani. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare, după care s-au întâlnit. Bărbatul părea să aibă un comportament frumos la început, câștigând astfel încrederea tinerei..

Acesta a plănuit o vacanță la munte, la care tânăra din Iași a ajuns mai târziu, având la momentul respectiv niște probleme în familie care trebuiau rezolvate. Totul s-a transformat într-un coșmar pentru ea.

Tânăra ar fi fost violată și bătută, iar apoi dată afară din camera de hotel. Oamenii legii au intrat pe fir iar violatorul a ajuns pe mâna lor. După audieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mai apoi a fost trimis în judecată.

În cazul în care va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor. Tânăra trece acum prin clipe cumplite.

Comentarii Facebook