Unde s-a infectat cu COVID actorul Mugur Mihăiescu. Actorul era împotriva restricțiilor și i-a făcut ”boi” și ”melci” pe români


Mugur Mihăescu s-a infectat cu COVID în Spania, alături de familie. Acum actorul este vaccinat, dar în 2021 a fost în centrul unor controverse. El i-a făcut ”boi” pe cei care poartă mască și respectă regulile și ”melci”, pe cei care nu ies la proteste. 

Acesta este vaccinat cu ambele doze. ”Da, sunt vaccinat cu două doze, am COVID. Eu am zis că e Omicron, nu am făcut secvenţierea, doar că am venit din Spania, acolo unde sunt sute de mii de cazuri pe zi. Imediat, a doua zi, nevasta mea a avut simptome, apoi eu. E ca un guturai la mine. Am nas înfundat, tuse, dar nu febră, nu e ca gripa. Gripa e horror”, a povestit Mugur Mihăescu, la Antena 3.

Actorul i-a făcut melci pe românii care nu au ieșit la protestele anti-COVID din 2021

Mugur Mihăescu i-a numit melci pe românii care nu ies la protestele anti-COVID, din aprilie 2021.

Lumea nu are joburi, dar stă acasă, nu se lupta pentru joburi. Lumea simte că e greșit ce se întâmplă dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aș mai apăra eu? Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor!" a spus actorul, citat de presa centrală.

Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă?", a mai precizat actorul.

Mugur Mihăiescu a făcut bășcălie pe seama pandemiei și la Revelionul 2021 de la TVR

Fostul președinte al Comisiei pentru cultură, Iulian Bulai (USR PLUS), s-a arătat indignat de emisiunea de la TVR 1, cu Vacanța Mare și anunță că „TVR trebuie să fie reformat sau să fie desființat”.

Ieri seară (n.red. în noaptea de Revelion) la TVR1 a fost un show de prost gust. Teatrul ieftin de Revelion a costat statul roman 140.000 euro. Enorm. TVR trebuie să fie reformat sau să fie desființat. Alte opțiuni nu avem. Eu susțin prima variantă. Și lupt pentru asta. TVR, ai nevoie de reformă. Acuși începem”, a scris Bulai pe Facebook, în 1 ianuarie 2021.

”Pe banii noștri, TVR1 a avut de revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanțare socială. Cu oameni declarați fani ai teoriilor conspirațiilor.

Ceva mai contraproductiv nu se putea. Dai tot anul 40 de mil € ca să informezi lumea (ineficient), dar permiți dezinformare pe bani publici la televiziunea publică în plină pandemie. În prime time. De revelion. Adică sabotezi măsurile împiedicare a răspândirii bolii. Pe bani mulți”, a precizat în ianuarie 2021 Iulian Bulai.

Pe Facebook, mulți oameni s-au arătat revoltațică cei care au purtat mască și au respectat restricțiile au fost făcuți ”boi”.

Actrița independentă Nuami Dinescu a criticat decizia TVR de a da revelionul pe mâna unor neprofesioniști.

Într-un an în care artiștii, actorii, regizorii, scenariștii, in mod deosebit, au șomat pur și simplu un an, sa dai programul de Revelion, de la ora 23 pe mana unor oameni lipsiti de profesionalism, de umor, de talent, de emoție, care au promovat prostul gust, vulgaritatea, mârlănia mitocănia, lipsa, de respect, lipsa de emoție mi se pare absolut de neînțeles (...) E inadmisibil să lași grosolania să se manifeste în toată splendoarea ei pe postul național. Vrei să-l critici pe Johannis, care e, totuși, președintele statului român, e ok, abia aștept să râdem, dar fii inteligent, fii ”profesionist”, spunea Nuami Dinescu într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook