Un român a fost arestat în Italia, după ce a furat un pui rotisat. Bărbatul i-a cerut judecătorului să-l ierte pentru că nu mâncase de 4 zile



Un român de 33 de ani a fost săltat de polițiști într-un supermarket italian, după ce a fost prins furând un pui rotisat și mai multe produse de igienă personală.

Întâmplarea a avut loc într-un magazin din Bergamo, iar bărbatul a fost prins din cauza  etichetelelor anti-furt, care erau încă lipite de unele produse.

Românul a ajuns rapid în arest și mai apoi în fața instanței unde a declarat că urma să mânânce puiul deoarece nu mâncase nimic timp de 4 zile.

Bărbatul a recunoscut că intenționa să vândă produsele de igienă, însă l-a implorat pe  judecător cerându-i să nu-l trimită la închisoare, mai ales că urmează să aibă o audiere pentru custodia fiicei sale pe 4 martie în România, potrivit stiridiaspora.ro.

Bărbatul a recunoscut și că are probleme cu substanțele interzise, menționând că a început un proces de detoxificare și dorește să se schimbe.

Instanța a impus interdicția de rezidență a românului în Bergamo iar în urma unei cereri de termen pentru apărare formulată de avocatul acestuia, procesul a fost imediat amânat pentru 25 martie.


Comentarii Facebook