Un magazin alimentar a aruncat alimente în valoare de 35.000 de dolari, pentru că o femeie a tușit pe ele intenționat


O femeie a tușit în mod intenționat peste marfa dintr-un magazin din Pennsylvania, iar conducerea magazinului a decis să arunce toate produsele.

Femeia se va alege cu un dosar penal pentru că a tușit prin tot magazinul, deoarece prin tuse se transmite cel mai rapid coronavirusul și se consideră că a pus în pericol viața altor persoane.

Aceasta a intrat într-un mic magazin alimentar din Hanover Township și a început să tușească pe produsele de panificație, carne și alte produse, a relatat pe Facebook unul dintre managerii magazinului.

Angajații au dat-o afară pe femeie și au chemat poliția, care a identificat autoarea, relatează CNN. Poliția a precizat că femeia a tușit intenționat pe produsele alimentare și că a cerut o examinare psihiatrică pentru a vedea dacă aceasta poate răspunde în fața legii.

Oficialii nu cred că femeia are coronavirus, dar vor face demersuri pentru a fi testată și pentru a calma opinia publică.

Toate produsele din magazin au fost aruncate, paguba fiind de 35.000 de dolari, iar interiorul a fost dezinfectat. 

Departamentul de Justiție al SUA a precizat zilele trecute că oamenii care încearcă să împrăștie intenționat noul coronavirus pot fi acuzați de terorism.

Comentarii Facebook