Joi 7 Iulie

Un colonel rus a pierdut un laptop cu informații militare, după o noapte de beție


Un colonel rus, care conduce un departament din cadrul Institutului Central de Cercetare de la Moscova, a pierdut un laptop care conținea informații militare, după o noapte de beție. 

Informația a fost făcută publică de jurnaliștii de la site-ul de știri Baza, care au scris pe Telegram că laptopul cu informații militare ar fi fost pierdut după ce bărbatul a băut alături de un alt ofițer rus. Petrecerea ar fi avut loc în pubul „Castori și rațe”, un local cunoscut de pe strada Pyatnitskaya din Moscova.

Institutul Central de Cercetare se ocupă cu elaborarea prognozelor pentru dezvoltarea științei și tehnologiei în domeniul apărării și securității statului rus. Alexandr Kuzianov este șeful centrului ESIMO din cadrul instituției, care se ocupă de studiul oceanelor, construcția navelor civile și aplicațiile acestora în domeniul militar.

Kuzivanov a sărbătorit în seara zilei de 18 mai împlinirea a 70 de ani. După a doua sticlă băută, primul dintre ei și-a pierdut memoria. A fost adus acasă de paramedici, după ce i s-a făcut rău pe stradă, iar oamenii care l-au văzut au chemat serviciile medicale de urgență.

Foto: Colaj / Telegram - Baza / Pixabay

Comentarii Facebook