Miercuri 24 Aprilie

Un bebeluș de 7 luni a murit, după ce a fost sfâșiat de câinele familiei. Străbunica copilului a ajuns la spital


Un caz șocant a avut loc în Georgia, un bebeluş de doar 7 luni a pierit în mod tragic, marţi, în suburbiile orașului Augusta, după ce a fost atacat de un câine cunoscut. 

Serenity Garnett, în vârstă de doar șapte luni, se afla în grija străbunicii ei Migdelia Guadalupe, în orașul Martinez, când un câine care aparţinea proprietarilor apartamentului în care femeia închiriase o cameră a început să latre agresiv şi a sărit să le atace pe amândouă, notează ovservatornews.ro. 

Atât Serenity, cât şi bunica ei au ajuns de urgenţă la Centrul Medical AU pentru tratament, dar pentru micuţa de doar şapte luni nu s-a mai putut face nimic. A fost declarată moartă la scurt timp din cauza rănilor extrem de grave. Străbunica se află în afara oricărui pericol, spun medicii, în ciuda rănilor severe, potrivit sursei citate. 

Câinele, o corcitură de American Bulldog cu Great Pyrenees, a fost luat de autorităţi şi plasat într-o carantină de 10 zile pentru suspiciunea de infecţie cu rabie, în timp ce anchetatorii continuă să investigheze cele întâmplate. 

Comentarii Facebook