Un bărbat de 42 de ani a fost arestat preventiv după ce a bătut o cunoștință cu o OALĂ


Un brașovean de 42 de ani este cercetat în stare de arest preventiv după ce a bătut un alt bărbat cu o oală, a anunțat, marți 1 noiembrie, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov. 

Conform sursei citate, incidentul ar fi avut loc duminică, 30 octombrie, la domiciliul bărbatului de 42 de ani, conflictul între cei doi izbucnind pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu, potrivit Agerpres. Potrivit polițiștilor, agresorul i-a aplicat celuilalt bărbat mai multe lovituri cu o oală în cap și pe corp. Victima, în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital, stabilindu-se faptul că necesită mai multe zile de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru o perioadă se 30 de zile

Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior, luni, o instanţă de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile faţă de acesta. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”, a precizat sursa citată.


Comentarii Facebook