Duminica 28 Aprilie

Ultima dorință a Ronei Hartner: „Am să îl fac chiar dacă nu știu cum mă voi mai ține pe picioare”. Artista s-a luptat ani de zile cancerul


Rona Hartner a avut o ultimă dorință înainte să moară. Artista a spus că vrea să rămână în viață până reușește să finalizeze ultimul său album, intitulat Eternity, chiar dacă starea sa de sănătate este rea.

„Vreau sa nu plec de aici până nu termin discul meu Eternity. Chiar vreau să fac acest album. Am să îl fac chiar dacă nu știu dacă mă voi mai ține pe picioare", a transmis în cadrul unei transmisiuni live pe contul său de Facebook.

Rona Hartner s-a luptat ani de zile cancerul. A trăit mereu cu speranța că se va face bine. Cu toate acestea, într-una dintre intervențiile medicale, aceasta a avut un vis ciudat în care și-a prevestit moartea. Se pare că în visul său, tatăl ei, din lumea de dincolo, a chemat-o la ceruri. „Haide, fata mea!", au fost cuvintele lui.

Rona a mărturisit că în acele clipe critice, Iisus Hristos i-ar fi apărut și el în vis și i-ar fi spus: „Și dacă nu vreau să te vindec?". După ce s-a trezit a rostit o rugăciune profundă, amintindu-și de un Psalm care exprimă ideea că iubirea divină este mai importantă decât viața însăși, potrivit click.ro.

Rona Hartner s-a stins astăzi din viață la vârsta de 50 de ani, la doar o zi după ce sora sa a anunțat pe pagina artistei de Facebook că starea Ronei de sănătate s-a înrăutățit și că își trăiește ultimele clipe.

Comentarii Facebook