Tânără de 16 ani, omorâtă în propria casă de pedofilul care o abuza, chiar înainte ca acesta să se sinucidă


Caz șocant în Turcia, unde un pedofil care a urmărit o tânără timp de trei ani a pătruns în casa familiei acesteia și a împușcat-o în gât înainte să întoarcă arma asupra lui și a-și lua viața.

Selim Tekin, în vârstă de 28 de ani, o urmărea pe Beyza Dogan încă de când aceasta avea 13 ani. După ce familia l-a raportat la poliție, el a pătruns în casa lor și a împușcat-o mortal pe Beyza, în vârstă de 16 ani, în gât pe 6 august. Apoi a întors pistolul asupra lui și a apăsat pe trăgaci, scrie Mirror.

Ambii au supraviețuit inițial împușcăturii, dar au murit la câteva ore unul după celălalt în spital, Beyza pe 8 august și Selim a doua zi. Tatăl adolescentei, Cuma, a declarat că Selim a contactat-o pentru prima dată pe fiica lui pe Instagram. El crede că i-a urmărit fiica pentru că aceasta i-a respins avansurile. Bărbatul se confrunta cu acuzații de abuz sexual asupra unui minor și  întreținere de raporturi sexuale cu un minor. De asemenea, a fost supus unui ordin de restricție pe termen nedeterminat care îi interzicea să-și contacteze victima.

imaginea.jpeg

Presa locală a raportat că a petrecut o perioadă scurtă de timp în arest, dar a fost eliberat în timp ce investigațiile erau în curs de desfășurare. De asemenea, se spune că el ar fi răpit-o pe adolescentă de cinci ori și a mai intrat prin efracție în casa victimei, notează sursa citată. Femicidul este o problemă în creștere în Turcia, în special după ce țara a renunțat oficial la Convenția de la Istanbul în iulie anul trecut. Conform Raportului anual de date 2021 anunțat de Platforma We Will Stop Femicide, 280 de femei au fost ucise de bărbați în 2021, în timp ce 217 femei au fost găsite moarte în moduri suspecte.

Comentarii Facebook