Tânăr de 19 ani, reţinut după ce a violat o bătrână de 82 de ani și a încercat să agreseze o tânără de aceeași vârstă cu el


Un tânăr de 19 ani a fost reținut, după ce a violat o femeie de 82 de ani. Inculpatul a fost acuzat și de tentativă de viol asupra unei fete de aceeași vârstă, informează marți, 11 octombrie, Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița. 

Conform sursei citate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au documentat şi probat activitatea infracţională a unui tânăr de 19 de ani, din comuna Borăneşti, bănuit că în noaptea de duminică spre luni a violat o femeie de 82 de ani din localitatea Munteni Buzău.

În aceeaşi seară a încercat să violeze şi o tânără de 19 ani

Totodată, anchetatorii au stabilit că, în cursul aceleiaşi seri, cel în cauză ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale prin folosirea forţei şi cu o tânără de 19 ani, din comuna Munteni Buzău. Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tentativă de viol, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, potrivti Agerpres. 

Comentarii Facebook