Secretul longevității dezvăluit de o femeie de 100 de ani. ”Să nu vorbești cu bărbați străini, pentru nimic în lume”


O femeie care a împlinit 100 de ani a dezvăluit că secretul longevității și al fericirii este să eviți să vorbești cu ”bărbați străini”.

Olive Westerman este din Marea Britanie, dar a călătorit mult prin lume împreună cu soțul ei Sam, scriitor și ghid turistic. Ei au locuit în Singapore timp de trei ani. Olive a fost asistentă medicală și a spus că lucrul cu copiii i-a permis să aibă mereu un suflet tânăr, scrie LAD Bible.

Ea și-a sărbătorit ziua de naștere înconjurată de cei mai apropiați și dragi prieteni, la căminul de bătrâni din Chester. Olive a primit cadou o sticlă de parfum Estee Lauder, la fel cum obișnuia să o răsfețe răposatul ei, dar a oferit și unele sfaturi misterioase.

Evitați să vorbiți cu bărbați străini și veți fi bine. Cred că cel mai bun sfat pe care l-aș putea da este pur și simplu să fii fericit și mulțumit, să trăiești și să profiti la maximum de ceea ce ai. De-a lungul anilor, am petrecut mult timp lucrând cu copiii, iar acest lucru vă va ajuta, cu siguranță, să vă mențineți un suflet tânăr. De fapt, nu pot să cred că acum am 100 de ani, dar mă simt uimitor”, a spus Olive, fără a oferi și alte detalii, potrivit LAD Bible.

Comentarii Facebook