Rușii se laudă că au doborât un OZN deasupra orașului Rostov - VIDEO


Armata rusă susține că a doborât un obiect misterios, descris de o agenție de presă locală ca fiind un ”OZN”, în regiunea Rostov din sudul Rusiei.

Vasili Golubev, guvernatorul regiunii Rostov, a scris pe canalul său de Telegram că un ”obiect de mici dimensiuni în formă de minge” și a fost ”lichidat”, notează Newsweek.com.

”Îi îndemn pe toți să rămână calmi. Pentru a asigura securitatea, toate forțele și mijloacele sunt implicate. Cerul este acoperit de apărări antiaeriene", a adăugat guvernatorul, fără a preciza despre ce obiect este vorba.

Publicația locală de știri Pivyet Rostov a lansat un titlu care spunea că ”un OZN în formă de minge a fost doborât pe cer”.

Canalul Ostorozhna, Novosti a publicat o înregistrare video care arăta un obiect strălucitor care zbura și apoi explodat pe cer.

”Uite, a mai plecat unul”, se aude pe cineva spunând în clip, care a fost subtitrat: ”un alt videoclip al activității apărării aeriene regionale din Rostov”. Un martor a povestit pentru canalul de televiziune cum ”a avut loc o explozie foarte puternică" și că ”totul în casă s-a cutremurat. Ne-am dat seama că apărarea aeriană era în funcțiune”, citează și stirileprotv.ro.

Rostov se învecinează cu Marea Azov, care este legată de Marea Neagră prin strâmtoarea Kerch, un loc strategic pentru ambele părți ale războiului din Ucraina. De la începutul invaziei lui Vladimir Putin, regiunea de lângă Ucraina a fost supusă unor bombardamente regulate și unor atacuri cu drone.

Comentarii Facebook