Luni 28 Noiembrie

Rămăşiţele găsite în două valize, cumpărate de o familie la o licitaţie, erau ale unor copii! Micuţii ar fi avut între 5 şi 10 ani


Rămăşiţele a doi copii, cu vârste de şcoală primară, au fost descoperite în valize cumpărate la licitaţie într-un depozit din Auckland, Noua Zeelandă, a confirmat joi poliţia, informează AFP.

Potrivit inspectorului Tofilau Faamanuia Vaaelua, trupurile erau probabil conservate de mai mulţi ani şi victimele ar fi avut între cinci şi zece ani. Cele două trupuri se aflau în două valize de mărime identică, a precizat el. 

Natura descoperirii face ca ancheta să fie una complexă, inclusiv din cauza timpul scurs între deces şi descoperire", a adăugat Vaaelua.

Această macabră descoperire a fost făcută după ce o familie a cumpărat o remorcă încărcată cu obiecte vândute în vrac la un depozit. Familia respectivă nu are nicio legătură cu aceste morţi, însă „în mod firesc este bulversată de descoperire" şi a cerut să-i fie respectată viaţa privată.

Poliţia, care a făcut de asemenea apel la Interpol, analizează şi alte obiecte - de menaj sau personale - aflate în remorcă, pentru a identifica victimele. Depozitul şi proprietatea unde au fost duse valizele au fost minuţios examinate de poliţia pentru investigaţii criminale. Copiii nu au fost deocamdată identificaţi. 

Comentarii Facebook