O tânără la interviu de angajare: ”Mi-a găsit tata un loc la stat și nu l-aș lăsa până nu văd dacă îmi place la dumneavoastră”


Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a expus un caz relatat de un apropiat cu o tânără care avea asigurat un job la stat, dar voia să vadă și cum e la ”privat”, adică unde chiar e de muncă.

Ieri cineva care lucrează la o companie privată îmi povestea cum o fată a venit la interviu și a spus că dorește să se angajeze doar pentru jumătate de normă deocamdată pentru că "mi-a găsit tata un loc la stat și nu l-aș lăsa până nu văd dacă îmi place la dumneavoastră".  A adăugat că nu trebuie să se ducă la serviciul de la stat. 

Astăzi citesc că domnul Bodog tocmai a fost pus sub acuzare de DNA pentru o faptă de acum vreo 4 ani (!!!) care seamănă foarte tare cu asta. A găsit și dânsul un loc de stat la stat pentru cineva. 

Bănuiesc că măcar mii daca nu zeci de mii de astfel de "locuri pentru cineva" există în continuare în instituțiile statului. La fiecare nivel.

PS Cât scriam asta, PSD tocmai anunță că e pregătit să preia guvernarea. Asta după 8 luni de guvernare în care PNL a dus mai departe moștenirea vechii politici, blocând orice reformă reală”, a explicat fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Din păcate astfel de situații sunt în toate instituțiile publice. Peste tot sunt rude, apropiați și persoane angajate politic, pentru că au făcut treabă în campaniile electorale. Se spune că la o instituție publică dacă strigi în curte ”Nepoate!” riști să se deschidă multe geamuri. 

Comentarii Facebook