O mamă, care bănuia că între fiica sa și profesor există o relație, i-a prins pe cei doi în flagrant, la ora de meditații


Un profesor de matematică și informatică din Târgu Jiu este anchetat de Poliție, după cea profitat de o elevă de 16 ani, cu care făcea meditații. Cei doi au fost prinși în flagrant chiar de mama fetei. 

Mama elevei de liceu avea o bănuială că între fiica sa și profesorul în vârstă de 42 de ani se întâmplă ceva, astfel că a decis să o urmărească pe fată la meditații, în apartamentul profesorului. După ce a lăsat-o pe adolescentă să intre în apartament, femeia a aşteptat câteva minute, iar apoi a intrat în casă şi i-a prins pe cei doi în flagrant.

Imediat, femeia a mers cu fiica sa direct la Poliţie, iar ulterior la Serviciul de Medicină Legală, acolo unde medicii legişti au confirmat faptul că tânăra a întreţinut relaţii intime. Profesorul, care predă informatică la un liceu din Târgu Jiu şi la o şcoală generală din comuna Logreşti, este cercetat penal pentru act sexual cu un minor. Profesorul a fost audiat de polițiști, iar procurorul a dispus ca acesta să fie anchetat, în stare de libertate, potrivit Antena 3 CNN.


Comentarii Facebook