O fetiță s-a stins din viață subit în timpul unui antrenament, sub ochii îngroziţi ai colegelor sale. Copila avea doar 13 ani


Tragedie cumplită pentru o familie din Piatra Neamț! O fetiţă în vârstă de 13 ani a murit în timpul unui antrenament al echipei de volei, în timp ce unul dintre profesori încerca să o resusciteze.

Tragedia s-a produs în această dimineaţă în timp ce fetiţa de 13 ani şi colegele ei de la echipa de volei făceau un antrenament. La un moment dat, copila a căzut la podea, inconştientă. Unul dintre profesori a încercat să o resusciteze, în timp ce celălalt antrenor a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutor, notează Antena 3 CNN.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, iar medicii au preluat-o pe fetiţă şi au dus-o la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Din nefericire, în jurul orei 13.30, medicii de la UPU au declarat decesul copilei. Directorul LPS Piatra Neamț, prof. Răzvan Lupu, a explicat pentru mesagerulneamt.ro că sportiva făcuse controlul medical periodic și că părinții au dus fata la un control cardiologic, suplimentar, chiar la începutul acestui an.

Concluziile medicilor specialiști de medicină sportivă și cardiologie au fost că fata este aptă pentru sport de performanță. Copila era elevă în clasa a VII-a la Școala Elena Cuza din Piatra Neamţ. Cauza morţii va fi stabilită de medicii legişti, după efectuarea necropsiei.

Comentarii Facebook